Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Voerboilies 2,5 kg

€ 4,95 € 4,09 ex.

  • 2,5 kiloverpakking

Beschikbaar
Omschrijving

Vis je veel naar karpers op rivieren of kanalen? Dan wil je uiteraard dat de karpers jouw visstek opmerken tijdens hun trektocht. Door deze plek te voorzien van voer, zal de karper de voerstek opmerken en hier eerder stoppen om wat voer te happen. Om de plek te bevoorradigen, zijn voerboilies ideaal. Voerboilies zijn gemaakt van het deeg dat overblijft in de machines na het draaien. Deze boilie mix bevat verschillende smaken van de geproduceerde boilies van dat moment, welke samen gemengd worden tot voerboilies van 15 mm, 19 mm en 25 mm. De voerboilies zijn van hoge kwaliteit en samengesteld met de beste ingrediënten die wij in onze boilies verwerken. Deze boiliemix is helaas beperkt voorradig, omdat wij tijdens de productie zo min mogelijk deeg proberen over te houden.

Ingrediënten

Wisselende ingrediënten; afhankelijk van de productie.

Toevoegingsmiddelen

Wisselende toevoegingsmiddelen met vanille flavour.

Analyse

Ruwe Eiwit: 19%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Een boilie mix als traktatie voor je karpers

In deze boiliemix komen verschillende boiliesmaken samen, waardoor het een ware traktatie is voor de karpers. De boilies bestaan uit wisselende ingrediënten, dit is afhankelijk van de productie. De boilies zullen dan ook iedere keer weer een beetje van smaak verschillen. Onze boiliemix bevat enkel ingrediënten van hoge kwaliteit, waardoor de boilie precies de goede substantie, smaak en geur heeft. Hierdoor is de boilie mix zo geproduceerd dat het het meest aantrekkelijk is voor de karpers. De geur en smaak zal zich langzaam verspreiden door het water, waardoor de karpers er snel op af zullen zwemmen. Ze zijn benieuwd naar wat er in het water ligt en voor je het weet heb je beet!

De voordelen van voerboilies

  • De voerboilies zijn een boilie mix van verschillende smaken
  • De boiliemix is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 15 mm tot 25 mm
  • De boilies zijn van hoge kwaliteit en volgens de NVWA richtlijnen geproduceerd
  • Indien de boilie mix voorradig is, kun je ze na bestelling binnen enkele dagen al verwachten
  • Je kunt de boilies ook komen ophalen bij onze fabriek

Voerboilies van Boilie Discounter

Bij Boilie Discounter produceren wij zelf onze boilies, welke wij verkopen aan groothandels en particulieren. Met ruim 10 jaar ervaring in de feed industrie weten wij precies wat een boilie nodig heeft voor succes. Deze boilie mix zal dan ook zeker successen opleveren en voldoet aan de eisen van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit). Voerboilies worden gemaakt van wisselende, verse en verantwoorde, ingrediënten. Hierdoor kan zowel de kleur als de smaak van de boilie mix variëren.

Voerboilies kopen voor een optimaal resultaat

Wil jij een voercampagne op gaan zetten voor het karpervissen? Dan zijn voerboilies hier het ideale product voor. De voerboilie is een mix van verschillende soorten boilies met wisselende ingrediënten en toevoegingsmiddelen. Deze boiliemix is van hoge kwaliteit en wordt verkocht tegen een scherpe prijs. De zachte voerboilies worden verkocht in zakken van 2,5 kg en kunnen afwijken van het afgebeelde product. Je kunt de voerboilies op eenvoudige wijze kopen in onze webshop. Indien voorradig, wordt je bestelling binnen enkele dagen al bij je thuis bezorgd. Het is ook mogelijk de bestelling zelf af te halen. Wanneer de voerboilies op voorraad zijn en je deze vóór 12.00 uur bestelt, kun je ze de volgende dag in onze fabriek ophalen na 12.00 uur.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Voerboilie
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 4,09
Prijs (incl. BTW)€ 4,95
BTW€ 0,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Wisselend
Smaak Voerboilie
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 2.5 kg
Verpakking 2.5 kg zak
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen