Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Betaalmogelijkheden

Wij zijn een moderne webwinkel en daarom bieden we u verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe.

iDeal


Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van de verzendinformatie word je doorgestuurd naar de online bankieromgeving van je eigen bank. De gegevens van jouw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaal je de factuur vanaf jouw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Bancontact/Mister Cash (België)


Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze word je doorverwezen naar de online omgeving van jouw bank. Je betaalt direct vanaf jouw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

Vooruitbetaling per bank


Je kiest voor vooruitbetaling per bank? In de bestelbevestiging e-mail staat het ordernummer en bankrekeningnummer dat je kunt gebruiken voor de overboeking. We versturen jouw bestelling, zodra jouw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis.

Bankgegevens:

IBAN rekening: NL28 INGB 0008271191
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Handelsonderneming Chamel BV

Afhalen in onze fabriek


Je kunt je bestelling ook afhalen in onze fabriek. Wanneer je kiest voor afhalen, dan kun je kiezen voor één van de online betaalmogelijkheden of je betaalt contant bij afhalen. Bestel je vóór 12.00 uur, dan zorgen onze orderpickers ervoor dat je bestelling de volgende dag na 12.00 uur klaarligt in onze fabriek. Bestellingen die contant afgerekend dienen te worden bij afhalen, liggen maximaal een week voor je klaar in onze fabriek. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om binnen een week de bestelling op te halen, neem dan contact met ons op.

Ons adres:


Boiliediscounter (Chamel BV)
Marconistraat 6
7903 AG Hoogeveen

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen