Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Squid boilies 10 kg

€ 42,50 € 37,50 € 30,99 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Squid boilies 10 kg zijn verrijkt met de smaak van de octopus. Deze smaak lokt de karpers naar het aas, en dus je hengel, toe. Naast deze squid flavour is er ook nog een ander ingrediënt toegevoegd: Brocacel. Dit zuivere gistextract biedt een hoop voordelen wanneer het gebruikt wordt in de squid boilies. De boilies Squid kunnen het hele jaar gebruikt worden en zijn goed verteerbaar voor de karpers.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, zalmmeel, melasse, gist, zout, zalmolie (ook geschikt voor menselijke consumptie.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Squid, rookaroma, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 20%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Squid boilies met Brocacel als extra toevoeging

Boilies Squid 10 kg hebben dankzij de squid flavour een onweerstaanbare werking op de karper. De smaak van octopus trekt de karper als het ware naar de boilies toe, waardoor jij binnen no time beet hebt. De Squid boilies bevatten daarnaast veel eiwitten en Brocacel, een speciaal gistextract. Dit laatste ingrediënt biedt een hoop voordelen. Denk hierbij aan een verhoogde weerstand, verbeterde spijsvertering en de verbeterde smaak van de boilie. De boilies Squid 10 kg zijn erg geschikt om te gebruiken bij lage temperaturen, evenals de Smokey Salmon boilies en de Hennep boilies Vanille. Daarnaast zijn ze te gebruiken in alle wateren.

Boilies squid 10 kg kopen bij Boilie Discounter

De boilies squid 10 kg zijn zwart van kleur. De kleur is dus niet direct iets wat opvalt in het water, maar de geur en smaak daarentegen zorgen voor een grote aantrekkingskracht. Bij Boilie Discounter koop je de Squid boilies van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. De boilies zijn verkrijgbaar in 15 mm, 19 mm en 25 mm. De zak van 10 kg zorgt ervoor dat je voorlopig weer even vooruit kunt. De zakken kunnen handig worden afgesloten met een zippersluiting. Naast boilies kun je ook voor pellets bij ons terecht. Als je voor 12.00 uur besteld, kun je je bestelling morgen na 12.00 uur al ophalen. Ook kun je er voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. In dit geval leveren wij de bestelling met één tot drie werkdagen bij je thuis.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Squid 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 30,99
Prijs (incl. BTW)€ 37,50
BTW€ 6,51
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Vanaf prijs 42,5
Kleur Zwart
Smaak Squid - Octopus
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen