Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Squid boilies 1 kg

€ 4,25 € 3,51 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De squid boilies van Boilie Discounter kennen als toevoeging het Squid flavour, de smaak van de octopus. De geur van de squid of octopus is er eentje die de karpers verleidt. Het vormt een extra trigger voor de karpers. Daarnaast zijn de squid boilies goed verteerbaar en kunnen ze het hele jaar door gebruikt worden. Aan deze hebben wij tevens een andere speciale grondstof toegevoegd: Brocacel. Dit is een zuiver gistextract met specifieke eigenschappen dat vele voordelen biedt wanneer het aan boilies squid wordt toegevoegd.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, zalmmeel, melasse, gist, zout, zalmolie (ook geschikt voor menselijke consumptie.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Squid, rookaroma, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 20%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Squid boilies met Brocacel als extra toevoeging

Boilies squid zijn boilies met een hoog eiwitgehalte en net als de Smokey Salmon boilies en de Hennep boilies Vanille ideaal om te gebruiken bij lage temperaturen. Aan onze squid boilies hebben wij het speciale gistextract Brocacel toegevoegd, wat vele voordelen met zich meebrengt voor de karpervangst:

  • De smaak van de squid boilie wordt verbeterd
  • De eetlust van de karpers wordt opgewekt
  • De weerstand wordt verhoogd
  • Brocacel kent goede bindende kwaliteiten
  • De boilie squid met Brocacel werkt acceptatie verhogend
  • De spijsvertering van de karper wordt bevorderd
  • Het draagt bij aan goede bacteriën
  • Het bevat veel vitaminen, mineralen en verschillende soorten aminozuren

De boilies met Brocacel dragen bij aan een betere vertering. Het darmstelsel wordt dan ook gestimuleerd door deze extra toevoeging. Tevens heeft deze toevoeging een positief effect op de smaak van de boilies met squid en op de weerstand van de karpers. Ook aan de Red Caviar boilies hebben we dit mooie product toegevoegd.

Boilies squid kopen bij Boilie Discounter

De boilies squid hebben een subtiele visachtige geur en zijn donker, zwart van kleur. Bij Boilie Discounter kun je deze squid boilies kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Wij produceren de boilies zelf, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. Ook kwaliteits boilies squid kopen tegen groothandel prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij de samenstelling van deze boilies, wordt de geur van de squid of octopus flavour geleidelijk verspreid. De squid boilies kopen kan bij ons per kilo in handige zakken met zippersluiting. De boilies zijn verkrijgbaar in 15 mm, 19 mm en 25 mm. En bestel je de squid boilies vóór 12 uur, dan kunnen deze de volgende dag na 12 uur al opgehaald worden bij onze fabriek. Uiteraard kunnen wij de bestelling ook binnen drie dagen bij je thuis laten bezorgen. Naast boilies, hebben wij ook pellets aan ons assortiment toegevoegd. Ideaal om een keer mee af te wisselen of te gebruiken naast de squid boilies.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Squid
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,51
Prijs (incl. BTW)€ 4,25
BTW€ 0,74
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Zwart
Smaak Squid - Octopus
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen