Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Smokey Salmon boilies 10 kg

€ 39,50 € 32,50 € 26,86 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Smokey Salmon boilies 10 kg hebben dankzij de bijzondere combinatie een grote aantrekkingskracht op de karpers. De combinatie van zalm en rookaroma zorgt ervoor dat de karper er snel op af zal komen. Het is dan ook een erg geschikt lokmiddel tijdens het karpervissen.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, zalmmeel, melasse, zout, zalmolie (ook geschikt voor menselijke consumptie).

Toevoegingsmiddelen

Rookaroma, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 20%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

De perfecte combinatie

De Smokey Salmon boilies 10kg hebben een krachtige vissmaak met een diep aroma. In combinatie met een aroma van rook, verspreidt de boilie een onweerstaanbare geur door het water. Hierdoor worden de karpers naar de hengel gelokt. Net als de Tropical Banana boilies en de fruitige Kiwi Bosbes boilies zijn ook deze boilies geschikt voor alle wateren en kun je de boilies het hele jaar door gebruiken.

Smokey Salmon boilies 10 kg kopen bij Boilie Discounter

Wil je de karpers echt verwennen voor je ze aan de haak slaat? Dan zijn de Smokey Salmon boilies hier ideaal voor. De zalm die in deze boilies zit, is herkenbaar voor de karpers omdat ze in dezelfde leefomgeving leven. Hierdoor zullen ze er sneller op af komen. Ditzelfde geldt voor de Monster Crab boilies, waar ook een visachtige smaak en geur aan zit. Bij Boilie Discounter koop je de boilies Smokey Salmon 10 kg tegen een scherpe prijs. De boilies zitten in handige zakken met een zippersluiting waardoor de boilies lang bewaard kunnen worden. Wanneer je de boilies bij ons koopt kun je kiezen uit verschillende formaten boilies. Zo kun je kiezen tussen een diameter van 15 mm, 19 mm en 25 mm. Bestel voor 12.00 uur en haal de volgende dag na 12.00 uur je boilies op bij ons in de fabriek. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de boilies thuis te laten bezorgen.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Smokey-salmon 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 26,86
Prijs (incl. BTW)€ 32,50
BTW€ 5,64
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Vanaf prijs 39,5
Kleur Roodbruin
Smaak Smokey Salmon
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen