Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Smokey Salmon boilies 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Smokey Salmon boilies bestaan voor 20% uit hoogwaardig zalmmeel. Daarnaast hebben we aan deze boilies Smokey Salmon een speciaal rook aroma toegevoegd. Dankzij dit speciale rookaroma, zal de boilie nog meer gaan uitlekken in het water, waardoor de karper de boilie sneller zal opmerken. De aantrekkingskracht van de boilie is hoog waardoor de vissen sneller hiernaartoe getrokken worden. Deze boilies zijn dan ook erg geschikt als aas en lokmiddel.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, zalmmeel, melasse, zout, zalmolie (ook geschikt voor menselijke consumptie).

Toevoegingsmiddelen

Rookaroma, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 20%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Heerlijke gerookte zalm boilies

Smokey salmon boilies zijn geschikt voor alle soorten wateren, net als de Tropical Banana boilies en de fruitige Kiwi Bosbes boilies. De krachtige vissmaak heeft een diep aroma dat de karper naar jouw hengel lokt. Goede resultaten werden dan ook behaald met dit aas. Deze boilies Smokey Salmon zijn zeer geschikt voor het najaar, maar ook in de zomer kunnen de Smokey Salmon boilies prima gebruikt worden. Dankzij de structuur worden de geur- en lokstoffen langzaam afgegeven en vormt er een mooi spoor naar de hengel. Karpers zullen dit snel opmerken en zich aangetrokken voelen tot de Salmon boilies. Voor je het weet, heb je beet.

Smokey Salmon boilies kopen bij Boilie Discounter

De heerlijke gerookte zalm boilies zijn een ware traktatie voor de karper. Deze boilies worden dan ook veelal verkocht. De ingrediënten van deze boilies zalm staan dicht bij de karpers. Ze komen voort uit hun directe leefomgeving. Karpers herkennen dit en voelen zich sneller aangetrokken tot de Smokey Salmon boilies. Hetzelfde geldt ook voor de Monster Crab boilies, een andere veel verkochte boilie uit het assortiment van Boilie Discounter. Bestel bij ons je boilies per kilo in een handige zak met zippersluiting. Op deze manier kun je de Smokey Salmon boilies prima bewaren. De boilies Smokey Salmon zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diameters. Zo hebben we de Zalm boilies met een doorsnede van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Nadat je bestelling met de Smokey Salmon boilies bij ons binnen is, ontvang je binnen enkele dagen je bestelling thuis. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling af te halen bij onze fabriek. Bestel vóór 12.00 uur, dan liggen ze de volgende dag na 12.00 uur voor je klaar.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Smokey-salmon
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Roodbruin
Smaak Smokey Salmon
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen