Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Smokey Bacon boilies 10 kg

€ 39,50 € 32,64 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De naam Smoked bacon boilie zegt eigenlijk al dat deze boilie een echte topper is. De boilie is verrijkt met een rookaroma, wat erg goed werkt als lokmiddel voor de karpers. De karpers komen op de geur van rook af en zullen dan ook snel in de buurt van jouw hengel rondzwemmen.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, varkensmeel (baconmeel), gevogeltemeel, melasse, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Rookaroma, kleurstoffen en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 21%
Olie en vetten: 7%
Ruwe as: 6%
Ruwe celstof: 2%

Smokey Bacon boilies 10 kg kopen bij Boilie Discounter

Deze boilie is te herkennen aan de geur van rook, die het overigens erg goed doet bij de karpers. Ook de Smokey Salmon boilies is te herkennen aan deze geur. Smokey Bacon boilies bevatten daarnaast ingrediënten als kipmeel en baconmeel. Deze ingredienten zorgen ervoor dat de boilies onweerstaanbaar worden. Kipmeel wordt bij meerdere boilies toegepast, denk hierbij ook een de Tutti Frutti Chicken boilies. Wanneer je de boilies bij ons in de webshop wilt kopen, kun je kiezen uit verschillende formaten boilie. Zo is de boilie Smokey Bacon verkrijgbaar in een diameter van 15 mm, 19 mm en 25 mm. De boilies worden geleverd in een zak met een handige zippersluiting. Hierdoor kun je de boilies eenvoudig bewaren. Bestel je de boilies voor 12.00 uur, dan kun je ze de volgende dag vanaf 12.00 uur al ophalen bij onze fabriek. Wil je ze liever thuis laten bezorgen? Dan ontvang je de Smokey Bacon boilies met 1 tot 3 werkdagen bij je thuis.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Smokey-Bacon 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 32,64
Prijs (incl. BTW)€ 39,50
BTW€ 6,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Roodbruin
Smaak Smokey Bacon
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen