Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Smokey Bacon boilies 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Smoked Bacon boilies zijn een combinatie van Kipmeel Plus met een Baconmeel van het varken en een extra rookaroma. Deze combinatie is absoluut een topper. Het rookaroma is een veel gebruikt ingrediënt in de feedindustrie. Het is gebleken dat dit ingrediënt een goed lokmiddel is voor de karpers. Ze komen speciaal op de rookgeur van de boilies af.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, varkensmeel (baconmeel), gevogeltemeel, melasse, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Rookaroma, kleurstoffen en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 21%
Olie en vetten: 7%
Ruwe as: 6%
Ruwe celstof: 2%

Smokey Bacon boilies kopen bij Boilie Discounter

De boilie met rookgeur heeft een echte aantrekkingskracht op de karpers. Waar bij de Smokey Salmon boilies gebruik gemaakt wordt van vismeel, gebruiken we bij de productie van deze boilies Kipmeel Plus in combinatie met Baconmeel. Dankzij het Kipmeel Plus krijgt de boilie meer smaak, wat leidt tot betere vangsten. Niet alleen de Smoked Bacon boilie is verrijkt met het Kipmeel Plus, ook hebben we dit ingrediënt aan de Tutti Frutti Chicken boilies toegevoegd. De boilie krijgt zo net even wat meer smaak.
Om ervoor te zorgen dat de smaak zo lang mogelijk behouden blijft, verpakken we de boilies Smokey Bacon in handige kilozakken met zippersluiting. Je kunt de boilies op deze manier bewaren, maar het is ook mogelijk om ze in afgesloten bewaardozen te bewaren. De boilies Smokey Bacon zijn verkrijgbaar in een diameter van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Bestel de boilies voor 12.00 uur en je kunt deze de volgende dag al na 12.00 in onze fabriek ophalen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen je bestelling thuis te laten bezorgen. Binnen enkele werkdagen heb je jouw Smokey Bacon boilies in huis.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Smokey-Bacon
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Roodbruin
Smaak Smokey Bacon
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen