Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Shellfish boilies Scopex 10 kg

€ 39,50 € 32,64 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

Met de boilie Shellfish Scopex 10 kg lok je eenvoudig karpers naar je hengel toe. De boilies bestaan uit hoogwaardig vismeel, Noorse zalmolie, Shellfish flavour en Scopex flavour. Het zal met deze boilies niet lang duren voor de eerste karpers toehappen.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, vismeel, melasse, zout, zalmolie (ook geschikt voor menselijke consumptie).

Toevoegingsmiddelen

Flavour Scopex, flavour Shellfish,kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 19%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Shellfish boilies met extra flavour Scopex

De Shellfish boilies van Boilie Discounter zijn erg geschikt voor het karpervissen. Dankzij een herkenbare geur voor de karpers, zullen ze er sneller op af komen. De Shellfish boilie geeft een een zachte, romige geur af in het water, waardoor het de karpers aantrekt. Net als de Monster Crab boilies en Smokey Salmon boilies hebben deze boilies een vissmaak. De boilies kunnen het hele jaar gebruikt worden bij het karpervissen.

Boilies Shellfish scopex 10 kg kopen bij Boilie Discounter

De combinatie van de vissmaak met de toegevoegde smaak van scopex zorgt voor een perfecte boilie voor het karpervissen. De Scopex flavour zorgt voor een zoete tendens in het water. Hierdoor worden de karpers net als bij de Tutti Frutti boilies Chicken nog meer aangetrokken tot de boilies. Shellfish Scopex boilies kopen doe je bij Boilie Discounter. Hier kun je kiezen uit verschillende formaten, zoals de 15 mm, 19 mm en 25 mm boilies. Je bestelling ontvang je binnen drie dagen bij je thuis, maar de boilies Shellfish scopex 10 kg zijn ook af te halen bij onze fabriek. Bestel je deze vóór 12 uur, dan liggen ze de volgende dag na 12.00 uur al voor je klaar.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Shellfish-met-scopex 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 32,64
Prijs (incl. BTW)€ 39,50
BTW€ 6,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Lichtbruin
Smaak Shellfish Scopex
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen