Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

RR Tuna boilies 1 kg

€ 4,95 € 4,09 ex.
Beschikbaar
Omschrijving

Deze boilie is een prima allrounder. Hij zal instant prima zijn werk doen, maar ook voor de langere sessies is deze boilie zeer geschikt. De boilie RR Tuna zit vol met amino's, eiwitten en vetten. De vismelen die in deze boilie zijn gebruikt behoren echt tot de absolute top. De grote hoeveelheid tonijnmeel in combinatie met de Robin Red van Haits, maken in deze boilie echt het verschil.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, tonijnmeel, melasse, zout, zalmolie (ook geschikt voor menselijke consumptie).

Toevoegingsmiddelen

Flavour Fish, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 19%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

RR Tuna Boilies kopen bij Boilie Discounter

Karpers zijn dol op de boilies RR Tuna. De visachtige geur kent een grote aantrekkingskracht voor de karpers. Door de boilies te mengen met zalmolie, krijgt de RR Tuna nog meer vissmaak en dat komt de aantrekkingskracht van de boilie zeker ten goede. Deze boilie valt dan ook net als de Shellfish boilies Scopex en de Monster Crab boilies goed in de smaak. Boilies kopen bij Boilie Discounter is erg eenvoudig. Je koopt de RR Tuna boilies per kilogram in een handige zak met zippersluiting. Bestel je vóór 12 uur, dan kunnen de boilies de volgende dag na 12 uur al opgehaald worden in onze fabriek. Uiteraard is het ook mogelijk je bestelling thuis te laten bezorgen. Binnen drie werkdagen heb jij de RR Tuna boilies in huis en kun je de karpers aan de haak slaan.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)RRTuna
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 4,09
Prijs (incl. BTW)€ 4,95
BTW€ 0,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boiliediscounter
Kleur Rood
Smaak RR Tuna
Diameter (mm) 19 MM
Gewicht 1 kg
Verpakking Folie
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen