Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Red Caviar boilies 1 kg

€ 4,25 € 3,51 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Red Caviar boilies zijn heerlijke vis boilies, die zowel geschikt zijn voor het voorjaar, als ook in het najaar prima gebruikt kunnen worden. Aan deze boilie is het Red Caviar flavour toegevoegd voor meer smaak. Daarnaast hebben wij een speciale grondstof eraan toegevoegd genaamd Brocacel. Dit zuivere gistextract met specifieke eigenschappen biedt vele voordelen voor de Red Caviar boilie.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, vismeel, melasse, gist, zout, visolie (ook geschikt voor menselijke consumptie).

Toevoegingsmiddelen

Flavour red caviar, rookaroma, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 20%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Red Caviar boilies met Brocacel

Onze boilies Red Caviar zijn zeer uniek. Deze boilies kennen niet alleen een hoog eiwitgehalte, net zoals de Shellfish Scopex boilies en de Smokey Bacon boilies. Ook hebben we er een speciaal product, genaamd Brocacel, aan toegevoegd. Dit is een top-ingrediënt op het gebied van boilies. Dit speciale gistextract beidt dan ook de volgende voordelen:

  • Eetlust opwekkend
  • Acceptatie verhogend
  • Smaak verbeterend
  • Kent goede bindende kwaliteiten
  • Bevordert de spijsvertering
  • Draagt bij aan goede bacteriën
  • Is weerstand verhogend
  • Bevat veel vitaminen, mineralen en verschillende soorten aminozuren

Red Caviar boilies worden goed verteerd door de karpers. De Brocacel draagt dan ook bij aan een betere vertering, doordat het darmstelsel dankzij dit product meer gestimuleerd wordt. Tevens wordt de weerstand van de karpers beter met dit product. Brocacel hebben we tevens toegevoegd aan de Squid boilies.

Boilies met Red Caviar kopen bij Boilie Discounter

De heerlijke boilies Red Caviar van Boilie Discounter koop je eenvoudig online in onze webshop. Ze zijn dan ook niet zomaar één van onze best verkochte boilies. Daarnaast zijn de prijzen van onze boilies laag. Wij produceren de boilies Red Caviar zelf in onze fabriek. Zo krijg je altijd hoge kwaliteit boilies tegen scherpe prijzen. De boilies met Red Caviar koop je bij ons in handige kiloverpakkingen met zippersluiting. Daar wordt de versheid van de boilies goed in bewaard. De Red Caviar boilies zijn verkrijgbaar in een diameter van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Wanneer je de boilies vóór 12.00 uur bestelt, kun je ze de volgende dag al na 12.00 uur ophalen in onze fabriek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen de boilies Red Caviar thuis te laten bezorgen. Binnen enkele dagen heb je jouw bestelling in huis. Naast boilies hebben wij tevens pellets en verschillende flavours in ons assortiment. Ook deze koop je eenvoudig online in onze webshop.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Red-Caviar
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,51
Prijs (incl. BTW)€ 4,25
BTW€ 0,74
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Color rood
Kleur Roodbruin
Smaak Red Caviar
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen