Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Pineapple boilies 1 kg

€ 3,50 € 2,89 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting
  • Fel gele kleur
  • Ook voor de wintermaand

Beschikbaar
Omschrijving

Aan deze Ananas boilie is een extra natuurlijke zoetstof toegevoegd, zodat het geen bittere nasmaak heeft. Ook zijn er in deze boilie tarwezemelen verwerkt, waardoor de boilie Pineapple goed verteerbaar is. En dat maakt hem tevens goed te gebruiken in de winterperiode. Door de fel gele kleur valt hij goed op en is hij bij elk type ondergrond nog steeds goed te zien, zodat de karpers aangetrokken worden.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, tarwezemelen, plasmapoeder, raapolie, zout

Toevoegingsmiddelen

Flavour pineapple, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12%
Olie en vetten: 6%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Boilies met ananas smaak

De Ananas boilies zijn met hun zoete smaak, net als de Tutti Frutti boilies Chicken een goed lokaas voor de karpers. De boilies pinapple kennen een goede hardheid met een hoge aantrekkelijkheid. Het is dan ook een kwaliteits boilie voor de karpers in het koude water, maar ook in de zomer of herfst worden en goede resultaten mee behaald. De aanlokkelijke boilies pineapple zijn inzetbaar op grote open wateren, maar ook in kanalen of rivieren is deze boillie een succes. De heerlijke geur van de ananas in combinatie met extra natuurlijke zoetstoffen, is een goede trigger voor de vissen en voor je het weet heb jij beet.

Al jarenlang plezier van de ananas boilies

De Pineapple boilies waren als een van de eerste smaken een groot succes in de beginjaren van de opkomst van de boilies. Door de samenstelling hier en daar wat aan te passen, is deze smaak uitgegroeid tot een populaire boilie en zijn er al vele vissen mee gevangen. De gele kleur van de ananas boilies valt goed op in het water en dankzij de structuur van de boilie ananas, word de flavour geleidelijk afgegeven aan het water.

Pineapple boilies kopen bij Boilie Discounter

In de webshop van Boilie Discounter vind je de heerlijkste boilies tegen scherpe prijzen. In ons ruime assortiment bieden we ook ananas boilies aan tegen een goedkope prijs. Pineapple boilies worden bij Boilie Discounter verpakt per kilogram in handige zakken die hersluitbaar zijn met een zipsluiting. Op deze manier blijven de boilies heerlijk vers. Daarnaast zijn de boilies Pineappel verkrijgbaar in 15 mm, 19 mm en 25 mm. Je bestelling wordt binnen drie dagen thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk je bestelling bij ons op te halen. Wanneer je vóór 12 uur bestelt, ligt je bestelling de volgende dag al na 12.00 uur klaar. Meer informatie over de boilies pineapple? Neem dan contact op met onze klantenservice. Probeer ook eens wat anders! De Noga Cookie Crumble boilies of de Robin Red Garlic boilies bijvoorbeeld.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Pineapple
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 2,89
Prijs (incl. BTW)€ 3,50
BTW€ 0,61
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Geel
Smaak Pineapple - Ananas
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen