Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Perzik boilies 1 kg

€ 3,50 € 2,89 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Perzik boilie is een heerlijke zoete boilie waar het flavour Peach aan toegevoegd is. Deze boilie is het meest geschikt voor de lente of zomer. De zoete perzik geur zal karpers aantrekken en je zal eerder beet hebben

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Perzik, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 15%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 2%
Ruwe celstof: 2%

Heerlijk zoete peach boilies

Perzik is een zoete vrucht. De peach boilies of de perzik boilies zijn dan ook heerlijk zoet van smaak. Deze boilies zijn uitermate geschikt voor het karpervissen in de warmere maanden. De karpers worden aangetrokken door de zoete geur die de boilies in het water achterlaten. Deze boilies perzik kennen een perfecte structuur. Dat houdt in dat deze harde boilies, wanneer ze in contact komen met het water, direct een lokspoor achterlaten. Net als de Shellfish Scopex boilies zijn deze boilies Peach goed te gebruiken in kanalen en rivieren, maar zijn ze ook geschikt voor alle open water. Met deze heerlijk zoete perzik geur, ben je verzekerd van succes.

Perzik boilies kopen bij Boilie Discounter

Boilies met de perzik flavour zijn erg in trek bij de karpers. Evenals andere fruit-boilies, zoals Tutti Frutti boilies en de Pineapple boilies zijn deze boilies populair in de zomermaanden. De heerlijke perzik boilies kopen doet u bij ons tegen voordelige en scherpe prijzen. Boilie Discounter verpakt de boilies perzik in handige zakken met zippersluiting van 1 kilogram. De perzik boilies zijn te bestellen in verschillende afmetingen. Zo kun je bij ons terecht voor boilies met een doorsnede van 15 mm, 19 mm en 25 mm. Je bestelling met daarin de peach boilies wordt binnen drie dagen bij je thuis bezorgd. Tevens is het bij Boilie Discounter mogelijk je bestelling op locatie op te halen. Wanneer je vóór 12.00 uur je bestelling doorgeeft, kun je deze de volgende dag al na 12.00 uur ophalen. Meer weten of deze heerlijk zoete Perzik boilies of één van onze andere smaken? Neem dan contact op met onze klantenservice.Wij helpen je graag verder.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Perzik
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 2,89
Prijs (incl. BTW)€ 3,50
BTW€ 0,61
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Roodbruin
Smaak Perzik - Peach
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen