Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Monster Crab boilies 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

Monstercrab is één van de populairste boilies onder de karpervissers. De Monster Crab boilie wordt al heel wat jaren intensief gebruikt en met goed resultaat. In onze boilies monstercrab zit naast een sterk ruikende flavour, ook hoogwaardige kwaliteit vismeel en Noorse zalmolie waardoor de boilie sterk naar vis ruikt. De structuur van deze Monster Crab boilie zorgt ervoor dat de geur- en smaakstoffen goed uitlekken in het water.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, melasse, zalmolie, zout..

Toevoegingsmiddelen

Kleurstof, Monster Crab, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 18%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Effectieve boilies Monster Crab

De alom bekende Monstercrab boilies zijn één van de meest verkochte boilies onder de karpervissers. Deze boilies zijn dan ook, net als de Birdfood Scopex boilies en de Creamy Chocolat boilies gedurende het hele jaar inzetbaar en kunnen nagenoeg in alle wateren gebruikt worden. De boilies monstercrab hebben een bewezen effectieve aantrekkingskracht. Mede hierom is deze boilie erg gewild onder de vissers. Dankzij de structuur van de Monster Crab boilies van Boilie Discounter worden de geur- en smaakstoffen geleidelijk afgegeven aan het water, wat de karpers naar de hengel trekt. En binnen korte tijd weet jij die vis aan de haak te slaan.

Monster Crab boilies kopen bij Boilie Discounter

Met de bekende boilies Monster crab worden grote succes gehaald bij het karpervissen. Vele karpers zijn er al mee aan de haak geslagen. Deze klassieker wordt dan ook nog veel verkocht onder de echte kenners. Doordat de ingrediënten waaruit deze boilies grotendeels bestaan uit de leefomgeving van de karpers komen, leidt dit tot een snelle herkenning en acceptatie. De karpers worden daardoor eerder aangetrokken tot de Monster Crab boilies, hetzelfde geldt voor de Anijs Tijgernoot boilies, die net als de Monster Crab boilies bestaan uit natuurlijke producten uit de leefomgeving van de karpers. In onze webshop bestel je de boilies per kilogram. Deze zijn verpakt in een handige zak met zippersluiting. De boilies zijn hierdoor nog lang goed te houden. Tevens heb je bij ons de keuze uit verschillende afmetingen. Zo bestel je bij ons de boilies monster crab met een doorsnede van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Je kunt ervoor kiezen je bestelling met Monster Crab boilies bij je thuis te laten bezorgen, maar ook afhalen in onze fabriek is mogelijk. Binnen enkele dagen worden de boilies bij je thuis bezorgd en wanneer je vóór 12.00 uur bestelt, liggen de boilies Monster Crab de volgende dag al vanaf 12.00 uur voor je klaar in onze fabriek.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Monstercrab
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Donkerbruin
Smaak Monstercrab - vis
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen