Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Hennep boilies Vanille 10 kg

€ 39,50 € 32,64 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De boilies Hennep Vanille 10 kg zijn een echte favoriet binnen het karpervissen. De combinatie van gemalen Hennep en de zoetheid van vanille flavour doet het erg goed bij de karpers. Wanneer je de boilies in zakken van 10 kg koopt, weet je zeker dat je voorlopig voldoende hebt om mee te vissen.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, hennepzaad, hennepolie, zout

Toevoegingsmiddelen

Flavour Vanille, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 16%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 2%
Ruwe celstof: 2%

Hennep boilies met Vanille flavour

Hennep boilies met Vanille flavour zijn erg populair binnen het karpervissen. De boilies bevatten gemalen hennep wat de karpers als het ware naar de hengel toetrekt. Het toegevoegde Vanille flavour zorgt voor een zoete geur en smaak waardoor de boilie nog aantrekkelijker wordt. De boilies zijn het hele jaar te gebruiken om mee te vissen.

Hennep boilies Vanille 10kg kopen bij Boilie Discounter

Hennep boilies Vanille 10 kg kopen doe je bij Boilie Discounter. Wij maken de boilies helemaal zelf waardoor wij de prijzen laag kunnen houden en de kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast kun je de boilies bij ons in grote hoeveelheden bestellen, zodat je zeker genoeg hebt de komende tijd. De boilies worden verpakt in een zak met een handige zippersluiting. Hierdoor kunnen de boilies lang bewaard blijven. Hennep boilies met Vanille flavour zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, namelijk 15 mm, 19 mm en 25 mm. Wanneer je bestelt in onze webshop, leveren wij de boilies binnen maximaal drie werkdagen bij je thuis. Je kunt de boilies ook bij onze fabriek ophalen. Dat kan dan vaak al de volgende dag.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Hennep-Vanille 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 32,64
Prijs (incl. BTW)€ 39,50
BTW€ 6,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boiliediscounter
Kleur Geen kleurstof aan toegevoegd
Smaak Hennep Vanille
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen