Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Aardbei boilies Vanille 10kg

€ 35,00 € 28,93 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zipsluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De aardbei boilie 10kg is al jarenlang een erg geliefde smaak in de wereld van karpervissen. De zoete geur, die door het water wordt verspreid, trekt de karpers snel naar de boilies toe. De Boilies aardbei vanille zijn extra bijzonder doordat er een vleugje vanille is toegevoegd. Hierdoor krijgt de aardbei boilie een nog sterkere geur, waardoor het wachten op de eerste karper niet lang is.

Ingrediënten

Mais, tarwe, tarwezemelen, rijst, plasmapoeder, eipoeder, raapolie en zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Aardbei, Flavour Vanille, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12%
Olie en vetten: 6%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Strawberry boilies met toegevoegde vanille

Strawberry boilies met een vleugje vanille zijn een hele goede combinatie om mee te gaan karpervissen. De originele aardbei boilies worden al jaren gebruikt en zijn nog steeds erg in trek. Door toevoeging van vanille krijgen de boilies een nog intensere geur. Ze kunnen het hele jaar door gebruikt worden in alle wateren. Wanneer de boilie het water raakt, verspreid het een heerlijke zoete geur door het water. Karpers zullen dan ook niet lang wegblijven en snel happen.

Aardbei boilies Vanille 10 kg kopen bij Boilie Discounter

De unieke geur en smaak van de aardbei boilies zorgt ervoor dat karpers er niet vanaf kunnen blijven. De samenstelling van de boilies zorgt ervoor dat de geur door het water wordt verspreidt. Bij Boilie Discounter kun je terecht voor zakken van 10 kg, maar ook voor zakken van 1 kg. Daarnaast zijn de boilies verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een diameter van 15 mm, 19 mm en 25 mm. De zakken kunnen worden afgesloten met een zippersluiting, waardoor de boilies aardbei langer goed blijven. Wanneer je de boilies voor 12.00 uur bestelt in onze webshop, dan kun je ze 24 uur later al bij onze fabriek afhalen. Kies je voor bezorging? Dan worden de boilies binnen enkele dagen bij je thuis afgeleverd.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)aardbei-vanille 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 28,93
Prijs (incl. BTW)€ 35,00
BTW€ 6,07
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Rood
Smaak Aardbei Vanille
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen