Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Tropical Banana boilies 10 kg

€ 35,00 € 28,93 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Tropical Banana boilies 10 kg vallen onder de categorie zoete boilies van Boilie Discounter. De lichte kleur van de boilie en zoete geur en smaak zorgen voor een tropische verrassing voor de karpers. Hierdoor zullen ze zeker snel toehappen. Door de boilies in een grote hoeveelheid in te kopen, weet je zeker dat je voorlopig voldoende hebt.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, kokosschilfers, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Banaan, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 15%
Olie en vetten: 6%
Ruwe as: 2%
Ruwe celstof: 2%

Bananen boilies met de toevoeging van kokos

De boilies Tropical Banana 10 kg zijn net als de Aardbeien boilies al een tijd lang favoriet in de boilie wereld. De Tropical Banana boilies zijn te herkennen aan een frisse, lichtgele kleur. Hierdoor vallen ze ook extra op onder water. Om de boilies een extra tropische vibe te geven, is er gekozen voor een toevoeging van kokos. De Tropical Banana boilies hebben dan ook al veel goede resultaten opgeleverd. Het is dan ook niet gek dat het een erg geliefde boilie is onder de karpervissers. De boilie kan in alle soorten wateren gebruikt worden en is daarnaast ook het hele jaar te gebruiken.

Boilies Banana Tropical 10 kg kopen bij Boilie Discounter

De Tropical Banana boilies 10 kg kopen doe je bij Boilie Discounter. Bij ons koop je de kwaliteitsboilies in tegen scherpe prijzen. Wanneer je een zak van 10 kg bestelt, weet je zeker dat je voorlopig voldoende hebt. Je kunt de boilies Tropical Banana 10 kg bij ons in de webshop in verschillende formaten kopen. Zo heb je de keuze tussen de 15 mm, 19 mm en 25 mm boilies. Bestel de boilies voor 12.00 uur en je kunt ze 24 uur later al bij ons afhalen. Uiteraard kunnen we de boilies ook bij je thuis bezorgen. Een keer een andere smaak proberen? Denk dan eens aan de Hennep boilies Vanille en de Scopex boilies.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)tropical-banana 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 28,93
Prijs (incl. BTW)€ 35,00
BTW€ 6,07
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur lichtgeel
Smaak Tropical Banana
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen