Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Shellfish boilies Scopex 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

In de boilie Shellfish Scopex zitten verschillende lokstoffen verborgen. Met 20% hoogwaardig vismeel, Pure Noorse Zalmolie (ook te gebruiken voor menselijke consumptie), Shellfish flavour en met als toevoeging een Scopex flavour is deze boilie een waar lokmiddel voor de karpers. Het zal dan ook niet lang duren voor ze deze Shellfish boilies Scopex onder water opmerken.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, vismeel, melasse, zout, zalmolie (ook geschikt voor menselijke consumptie).

Toevoegingsmiddelen

Flavour Scopex, flavour Shellfish,kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 19%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 4%
Ruwe celstof: 1%

Shellfish boilies met extra flavour Scopex

Shellfish is een mix van schaaldieren die we verwerkt hebben in een heerlijke boilie. Door er Scopex aan toe te voegen krijg je een mooie combinatie van zoet en shellfish. De boilies shellfish kennen een grote aantrekkingskracht voor karpers. Met ingrediënten die veelal voorkomen in de leefomgeving van de vissen, zijn de boilies nóg aantrekkelijker voor de karpers. Dit leidt tot acceptatie en herkenning. Door de toevoeging van Scopex, krijgt de boilie een boterzachte en romige structuur en worden de geur- en smaakstoffen geleidelijk aan afgegeven aan het water. De vissen merken dit snel op en voor je het weet, hangen ze aan de hengel. De Shellfish boilies Scopex zijn net als de andere vissmaken Monster Crab boilies en Smokey Salmon boilies het hele jaar inzetbaar.

Boilies Shellfish scopex kopen bij Boilie Discounter

Deze heerlijke boilies shellfish scopex worden bereid met onder andere zalmolie. Deze zalmolie is van uitstekende kwaliteit en ook geschikt voor menselijke consumptie. Door deze met de Shellfish boilies te mengen, krijgt de boilie nog meer vissmaak, wat de aantrekkingskracht zeker ten goede komt. Tevens is er om een heerlijk boterzachte en zoete tendens mee te geven aan deze boilies shellfish het scopex flavour toegevoegd. Net als bij de Tutti Frutti boilies Chicken trekt deze zoete geur de karpers nog beter aan. Bij Boilie Discounter verkopen we de boilies per kilogram in een handige zak met zippersluiting. Je hebt de keuze uit Shellfish boilies Scopex met een doorsnede van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Je bestelling ontvang je binnen drie dagen bij je thuis, maar de boilies Shellfish scopex zijn ook af te halen bij onze fabriek. Bestel je deze vóór 12 uur, dan liggen ze de volgende dag na 12.00 uur al voor je klaar.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Shellfish-met-scopex
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Lichtbruin
Smaak Shellfish Scopex
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen