Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Scopex boilies 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

De Scopex boilies zijn één van de meest bekende boilies aller tijden en nog steeds worden er goede resultaten met deze flavour behaald. De boilies Scopex hebben heerlijk zachte romige geur, wat het best te vergelijken is met een boter-vanille aroma. De karpers worden aangetrokken door de zoete geur en voor je het weet, heb je beet!

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, melasse, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Scopex, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 15%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 2%
Ruwe celstof: 2%

Karpers vangen met Scopex boilies

De scopex boilie is wellicht één van de meest bekendste flavours aller tijden. De boterzoete, romige geur wordt door velen als favoriet beschouwd. Deze boilies zijn dan ook goede boilies om mee te karpervissen. De boilies vallen meteen op door hun mooie gele kleur. Daarnaast kennen de harde boilies een perfecte structuur, die wanneer ze in contact met het water komen een lokspoor achterlaten. De scopex boilies zijn uitstekend voorjaarsaas, dat komt onder andere door de snelle vertering van deze boilies. Ook bijvoorbeeld de Red Caviar boilies en de Squid boilies zijn in deze maanden goed te gebruiken. Ook in de andere jaargetijden komt de Scopex boilie goed tot zijn recht. De scopex boilies zijn dan ook het hele jaar door op vrijwel ieder water te gebruiken.

De geschiedenis van de Scopex boilie

In de jaren ’70 en ’80 ontstond een ware ‘Karperrevolutie’. Eén van de mannen die een grote bijdrage leverde aan deze revolutie was Rod Hutchinson. Hij was vooral actief in de ontwikkeling van allerhande smaken. Zo was de eerste scopex boilie een feit. Vele vangsten later, is deze boilie Scopex nog steeds een gewild product. Vandaar ook dat je deze boilies terugvindt in onze webshop.

Scopex boilies kopen bij Boilie Discounter

In de webshop van Boilie Discounter hebben we een ruim assortiment aan boilies. De populaire scopex boilies kopen doe je dan ook in onze digitale bestelomgeving. Bij ons bestel je de boilies per kilogram. Je ontvangt deze dan in een handige zak met zippersluiting. Je kunt bij ons de Scopex boilies kopen in verschillende diameters. Ze zijn verkrijgbaar in 15 mm, 19 mm en 25 mm. Nadat je bestelling binnen is, leveren wij de scopex boilies vaak binnen één à drie werkdagen bij je thuis, mits deze voorradig zijn. Uiteraard is het ook mogelijk de bestelling in onze fabriek af te halen. Wanneer je voor 12.00 uur bestelt, ligt je bestelling de volgende dag na 12.00 uur bij ons klaar. Naast de populaire Scopex boilies, bieden wij tevens andere heerlijke zoete boilies aan in onze webshop. Wat dacht je van de heerlijk zoete Pineapple boilies of de frisse Tropical Banana boilies?

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Scopex
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Geel
Smaak Scopex
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen