Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Robin Red Garlic boilies 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting
  • Voor alle wateren

Beschikbaar
Omschrijving

De combinatie van Robin Red met Garlic wordt al jaren gebruikt in boilie industrie. Deze robijnrode boilie is een echte karper catcher. Het Robin Red wordt gecombineerd met een speciaal knoflook extract. De boilie Robin Red Garlic heeft dan ook een erg sterke knoflookgeur. Doordat dit speciale knoflookextract gebruikt wordt in deze boilie, zal het nog beter uitwasemen in het water en de sterke knoflookgeur goed verspreiden.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Robin Red, knoflookextract, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 2%
Ruwe celstof: 2%

Robijnrode boilies met een vleugje knoflook

Karpers zijn gek op kruiden en knoflook combinaties. De Robin Red Garlic boilie is dan ook een echte topper waar goede resultaten mee behaald kunnen worden. Wanneer deze harde boilies in contact komen met het water laten deze dan ook een goed lokspoor achter. Het knoflook wordt verspreid door het water en lokt de karper naar jouw hengel. Niet alleen in de zomer is deze boilie Red Robin Garlic een echte topper, ook in de wintermaanden kun je prima gebruik maken van deze boilie. En net als de scopex boilies en de squid boilies kun je gebruik maken van deze boilies in alle soorten wateren.

Robin Red Garlic boilies kopen bij Boilie Discounter

Met zijn mooie robijnrode kleur vallen de Robin Red garlic boilies direct op in het water. Daarnaast zorgt de knoflookflavour voor extra aantrekkingskracht. In onze webshop kun je de boilies Robin Red Garlic tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Doordat wij de boilies zelf produceren kunnen wij deze prijzen dan ook laag houden. Je koopt dus hoge kwaliteit boilies tegen scherpe prijzen. De boilies worden binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd, maar kunnen ook de volgende dag opgehaald worden in onze fabriek wanneer je voor 12.00 uur je bestelling doorgeeft. De boilies zijn verkrijgbaar in 15 mm, 19 mm en 25 mm en worden verpakt per kilo in handige zakken met zippersluiting. Naast boilies hebben wij tevens pellets in ons assortiment. Ook dit karpervoer is in verschillende smaken verkrijgbaar.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)robin-red-garlic-bouillettes
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Rood
Smaak Robin Red Garlic - Knoflook
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen