Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Cheese boilies 10 kg

€ 39,50 € 32,64 ex.

  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

Ook karpers houden van kaas, dat is de afgelopen jaren wel gebleken. De toevoeging van kaas in een boilie is dan ook garantie voor succes. Bij Boilie Discounter koop je de cheese boilies 10 kg voordelig in zodat jij voorlopig voldoende kaas aan je hengel hebt.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, kaaspoeder, boterzuur, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Kaas, kleurstof, en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12% Olie en vetten: 6% Ruwe as: 2% Ruwe celstof: 2%

Cheese boilies 10 kg kopen bij Boilie Discounter

Kaas boilies zijn een erg geschikt lokaas om karpers mee te vangen. Er zijn dan ook al veel successen mee bereikt. Door de smaak en geur van kaas toe te voegen aan de boilies, merken de karpers vlot op dat er iets lekkers te halen valt. De opvallende gele kleur van de cheese boilie valt daarnaast ook erg op in het water. Wil je toch een keer iets anders proberen? Denk dan eens aan de Anijs tijgernoot boilies en de Tutti Frutti boilies met Chicken. Alle boilies die je bij ons kunt kopen zijn verkrijgbaar in zakken van 10 kg en in verschillende formaten. Zo kun je kiezen uit een diameter van 15 mm, 19 mm en 25 mm. De zakken waarin de boilies geleverd worden hebben een handige zippersluiting, waardoor de boilies gemakkelijk bewaard kunnen worden. De boilies worden binnen drie werkdagen bij je thuis bezorgd of liggen de volgende dag na 12 uur al voor je klaar in de fabriek (mits de bestelling voor 12 uur bij ons binnen is).

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Cheese 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 32,64
Prijs (incl. BTW)€ 39,50
BTW€ 6,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Lichtbruin
Smaak Cheese - Kaas
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen