Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Cheese boilies 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

Door de jaren heen is gebleken dat kaasaroma een goed lokmiddel is voor Karpers. De combinatie van Kaasaroma als een goed lokmiddel en de graanrijke structuur van de boilie zelf wordt beschouwd als een topcombinatie. Uiteraard mag de boilie met kaas daarom ook niet ontbreken in ons assortiment.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, kaaspoeder, boterzuur, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Kaas, kleurstof, en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12% Olie en vetten: 6% Ruwe as: 2% Ruwe celstof: 2%

Kaas boilies: al jaren succesvol

Kaas is al in het vroege begin van het vissen een geschikt aas gebleken. De karpers blijken gek op kaas en worden naar dit heerlijke aas toe gelokt. Echter kaas boilies zijn niet gemakkelijk te maken, omdat kaas zich niet zo makkelijk laat verwerken. De echte boilies cheese zijn dus pas later op de markt gekomen. Ook in ons assortiment zijn de heerlijke Cheese boilies te vinden. Deze boilies op basis van granen en maismeel zijn net als de hennep boilies met vanille en de Scopex boilies uitermate geschikt voor de winter. Maar je kunt uiteraard ook in de zomermaanden met deze boilies Cheese uitstekend vissen. Met de kaas boilies kun je de prachtigste vissen vangen op open wateren, maar ook in kleine weteringen zijn deze boilies met kaas prima te gebruiken. Omdat kaas een goed lokmiddel is, ben je verzekerd van een goede vangst.

Cheese boilies kopen bij Boilie Discounter

Dat de Cheese boilies in ons assortiment terug te vinden zijn, is niet zo’n gek gegeven. De kaas boilie is immers een populaire boilie onder de karpervissers, die ook fanatiek zelf hun boilies maken. Maar omdat kaas een ingrediënt is dat zich moeizaam laat verwerken, wordt er vaker voor een kant en klare kaas boilie gekozen. Naast de heerlijke Cheese boilies vind je in het assortiment van Boilie Discounter ook de heerlijke Anijs tijgernoot boilies en de Tutti Frutti boilies met Chicken. Zo kun je eindeloos variëren in smaken bij het vissen. De boilies met kaas koop je bij ons per kilogram in handige zakken met zippersluiting. Op deze manier worden de boilies goed gehouden. Tevens zijn de boilies verkrijgbaar in verschillende diameters. Wil je gebruikmaken van kleine cheeseboilies van 15 mm, middelgrote boilies kaas van 19 mm of grotere kaas boilies van 25 mm. De boilies worden binnen drie werkdagen bij jet huis bezorgd of liggen de volgende dag na 12 uur al voor je klaar in de fabriek (mits de bestelling voor 12 uur bij ons binnen is).

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Cheese
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Lichtbruin
Smaak Cheese - Kaas
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen