Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Birdfood boilies Scopex 10 kg

€ 39,50 € 32,64 ex.

  • Per kilogram verpakking
  • Zak met zippersluiting

Beschikbaar
Omschrijving

Birdfood boilies met scopex hebben een romige en zoete smaak. De boilies zijn het hele jaar door te gebruiken tijdens het karpervissen en is een echte klassieker geworden. De zoete geur en romige smaak wordt veroorzaakt dankzij het toegevoegde Scopex. Daarnaast zorgt het vogelzaad ervoor dat de boilies goed te verteren zijn.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, negerzaad, lijnzaad, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Scopex, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 13% Olie en vetten: 5% Ruwe as: 2% Ruwe celstof: 2%

Birdfood boilies Scopex 10 kg kopen bij Boilie Discounter

De Birdfood boilies met scopex 10 kg zijn een echte bestseller bij Boilie Discounter. De boilies zijn het hele jaar door goed te gebruiken tijdens het karpervissen. Dit heeft er met name mee te maken dat de boilies goed verteerbaar zijn. Net als de Creamy Chocolade boilies en de Squid boilies presteren deze boilies dan ook prima bij koudere temperaturen. De opvallende gele kleur is ook niet te missen voor de karpers en de zoete geur van Scopex zorgt ervoor dat de karpers er snel op af komen. Scopex boilies zijn dan ook al jaren favoriet. Bij Boilie Discounter koop je de boilies per 10 kg in handige zakken met zippersluiting. Hierdoor blijven je boilies na opening lang houdbaar. De boilies zijn te bestellen in verschillende diameters, namelijk 15 mm, 19 mm en 25 mm. Wanneer je de boilies bestelt, worden ze binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de boilies bij onze fabriek af te halen. Dat kan dan meestal al 24 uur na bestelling.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Birdfood-scopex 10kg
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 32,64
Prijs (incl. BTW)€ 39,50
BTW€ 6,86
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Lichtbruin
Smaak Birdfood Scopex
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 10 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen