Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Birdfood boilies Scopex 1 kg

€ 3,95 € 3,26 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting
  • Bevat vogelzaden
  • De echte klassieker

Beschikbaar
Omschrijving

Birdfood boilies met scopex zijn heerlijke romige en zoete boiles dankzij de flavour Scopex. Het vogelzaad zorgt voor een goede verteerbaarheid van de boilie. De Birdfood boilie Scopex is daarmee een echte allround boilie, die het gehele jaar te gebruiken is. Scopex blijft natuurlijk een klassieker onder de boilies. Om een extra zoete bite aan deze romige boilie toe te voegen, is er een extra sweetner aan toegevoegd.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, negerzaad, lijnzaad, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Scopex, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 13% Olie en vetten: 5% Ruwe as: 2% Ruwe celstof: 2%

Birdfood boilies met flavour Scopex

De boilies birdfood zijn erg goed verteerbaar en daarom uitermate geschikt voor gebruik tijdens de winterperiode. Deze boilie birdfood presteert dan ook, net als de Creamy Chocolade boilie en de Squid boilie prima bij lagere temperaturen, maar is ook tijdens warme periodes goed bruikbaar. Om de boilies birdfood nog aantrekkelijker te maken voor de karpers, hebben we de flavour Scopex aan deze boilies toegevoegd. Scopex is al sinds de jaren 80 een begrip in de viswereld. Vandaar ook dat we deze flavour toevoegen aan onze boilies. Scopex is boterzoet en erg romig en wordt door velen als favoriet beschouwd. De gele kleur van de scopex wordt ook aan de birdfood boilies meegegeven. Dankzij de zoete geur en de gele opvallende kleur, vallen deze boilies direct op in het water en trekken ze de karpers prima aan. Met de toevoeging van extra zoetstof, wordt de boilie birdfood scopex nog romiger en aantrekkelijker voor de karpers. Deze boilies zijn prima te gebruiken in open wateren, maar ook in meren en visvijvers komt de Birdfood boilie Scopex uitstekend tot zijn recht.

Boilies Birdfood Scopex kopen bij Boilie Discounter

De Scopex boilies zijn al sinds de jaren 80 favoriet bij velen. Door de toevoeging van birdfood, is de boilie beter verteerbaar en nog beter toe te passen gedurende het hele jaar. In de webshop van Boilie Discounter hebben we veel verschillende boilies in ons assortiment opgenomen. Net als aan de Birdfood boilies hebben we ook het populaire Scopex toegevoegd aan de Shellfish boilies om een nog betere vangst te genereren. De Boilies Birdfood met Scopex koop je bij ons online per kilogram. De boilies zijn verpakt in een handige zak met zippersluiting, zodat de boilies ook na opening goed houdbaar blijven. Boilies Birdfood met Scopex zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Je bestelt ze met een doorsnede van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Binnen enkele dagen wordt je bestelling bij je thuisbezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om de bestelling bij onze fabriek op te halen. Wanneer je vandaag vóór 12.00 uur bestelt, kun je de bestelling de volgende dag al na 12.00 uur ophalen.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)Birdfood-scopex
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 3,26
Prijs (incl. BTW)€ 3,95
BTW€ 0,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Lichtbruin
Smaak Birdfood Scopex
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen