Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen

Aardbei boilies Vanille 1kg

€ 3,50 € 2,89 ex.

  • Per kiloverpakking
  • Zak met zipsluiting
  • Heerlijke zoete geur
  • Geschikt voor de Herfst

Beschikbaar
Omschrijving

De boilie aardbei is toch wel één van de meest bekende smaken. Veel karpers komen af op de heerlijke zoete geur.
Uniek aan deze topper van Boilie Discounter, is de extra toevoeging van vanille flavour. Dankzij deze toegevoegde flavour krijgt de aardbei boilie een nog zoetere geur en zal hij echt onweerstaanbaar worden voor de karpers.

Ingrediënten

Mais, tarwe, tarwezemelen, rijst, plasmapoeder, eipoeder, raapolie en zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Aardbei, Flavour Vanille, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12%
Olie en vetten: 6%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Strawberry boilies met een vleugje vanille

De strawberry boilies, of de aardbei boilie, is een echte oerflavour. Net als de Scopex boilies en de Hennep boilies Vanille, zijn de Strawberry boilies ook één van de eerste boilies waarmee men ging karpervissen. En deze heerlijke boilie met aardbeien doet het nog steeds goed. Al jarenlang staat deze mooie roodgekleurde boilie strawberry garant voor mooie vangsten. Door Vanille flavour toe te voegen aan deze mooie aardbei boilies, wordt de geur nog intenser en zal de vis eerder verschijnen. Deze boilies zijn met name voor de herfst uitstekende boilies, maar kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Ze zijn goed te gebruiken op open water, maar ook in kanalen en rivieren zijn de aardbei boilies vanille onweerstaanbaar voor de karpers.

Aardbei boilies Vanille kopen bij Boilie Discounter

De heerlijk zoete geur van de boilies aardbei vanille is onweerstaanbaar voor de karpers. Liever een minder zoete boilie gebruiken? Kies dan voor bijvoorbeeld de Smokey Salmon boilie of de Monster Crab boilies. Dankzij de samenstelling van boilies van Boilie Discounter wordt de geur geleidelijk aan verspreid door het water. Er zijn dan ook al grote successen behaald met de boillie strawberry variant. Bij Boilie Discounter bestel je de boilies per kilo in handige zakken met zippersluiting. Op deze manier kun je na opening de aardbei boilies vanille nog lang goedhouden. De boilies aardbei vanille zijn verkrijgbaar in verschillende diameters doorsnede. Zo kun je de strawberry boilies met vanille flavour bestellen in 15 mm, 19 mm of 25 mm. De boilies worden binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd, maar je kunt de boilies ook ophalen in onze fabriek. Wanneer je jouw bestelling vóór 12.00 uur doorgeeft, liggen de boilies Aardbei Vanille de volgende dag na 12.00 uur al voor je klaar.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)aardbei-vanille
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 2,89
Prijs (incl. BTW)€ 3,50
BTW€ 0,61
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Merk Boilie Discounter
Kleur Rood
Smaak Aardbei Vanille
Diameter (mm) 15, 19 en 25
Gewicht 1 kg
Verpakking Zak met zippersluiting
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken

Snelle levertijd 

Eigen fabricage

Volgens NVWA richtlijnen